The club

High-end personal training club

Welkom bij Personal Motion: dé high-end personal training club van Leiderdorp. Persoonlijke aandacht en kwaliteit staan bij ons hoog in het vaandel. Naast de persoonlijke aandacht en professionele trainingssessies bieden wij u ook een geweldige faciliteit. Wij doen er alles aan om u te voorzien van alle gemakken, de kleedkamers zijn voorzien van luxe doucheruimtes, kunt u in de lounge ontspannen en genieten van onze luxe koffie- en diverse theesoorten.

De gehele club is voorzien van een luchtbehandelingssysteem die iedere ruimte op de ideale sporttemperatuur houd. Zo heeft u geen last van nare geurtjes of een te warme trainingsruimte.

Een korte
rondleiding

Op de begane grond vindt u de royale loungeruimte, de bar en de ruime kleedkamers met aparte doucheruimtes. De eerste en tweede verdieping van het pand worden bezet door onze trainingsruimtes. Beide verdiepingen beschikken over een unieke inrichting, verspreid over een oppervlak ruim 400 m². Op de eerste verdieping vindt u ook de praktijk van MTP Fysiotherapie.

WhatsApp Image 2018-10-24 at 17.48.17 (1)
WhatsApp Image 2018-10-24 at 17.48.24

Private GYM

De private GYM is te vinden op de eerste verdieping. De trainingsruimte is ruim 200 vierkante meter. Hier traint u samen met maximaal 6 andere sporters. De GYM is rustig, ruim opgezet en biedt u alles wat u nodig heeft om uw doelen te realiseren.

De private GYM is ingericht met de beste cardio en krachtapparatuur van TECHNOGYM. Daarnaast zijn er voldoende losse trainingsmaterialen aanwezig voor een uitstekende trainingssessie.

Private STUDIO

Op de tweede verdieping vindt u de exclusieve personal trainingsruimte. Deze ruime etage heeft een mooie open uitstraling. Deze verdieping heeft ramen rondom, wat het een bijzonder prettige en lichte ruimte maakt om in te trainen. Ook op deze etage is de hoogwaardige fitness- en cardioapparatuur van het merk TechnoGym.

IMG-4898

Persoonlijke aandacht

Zoals reeds beschreven, staat persoonlijke aandacht bij ons hoog in het vaandel. Dit is dan ook de reden dat wij geen vrije fitness aanbieden. Wij zijn namelijk van mening dat de beste resultaten wordt behaald middels een uitgekiende combinatie van begeleiding, mindset en lifestyle!

Bent u klaar om te beginnen? Graag tot ziens op onze club!