The club

PHOTO-2018-11-07-15-02-34 (1)-min

High-end personal training club

Welkom bij Personal Motion: dé high-end personal training club van Leiderdorp. Persoonlijke aandacht en kwaliteit staan bij ons hoog in het vaandel. En dat merkt u bij binnenkomst al. Zo wordt u vriendelijk ontvangen in onze sfeervolle loungeruimte, waar u op uw gemak kunt ontspannen en genieten van onze luxe koffie- en theesoorten.

Een korte
rondleiding

Naast dat u op de begane grond de royale loungeruimte tegenkomt, treft u op deze verdieping ook twee ruime kleedkamers met aparte doucheruimtes. De eerste en tweede verdieping van het pand worden bezet door onze trainingsruimtes. Beide verdiepingen beschikken over een unieke inrichting, verspreid over een oppervlak ruim 400 m² − een dikke 200 m² per verdieping.

WhatsApp Image 2018-10-24 at 17.48.17 (1)
WhatsApp Image 2018-10-24 at 17.48.24

Eerste verdieping

De eerste verdieping is vooral voorzien van vrije trainingsmaterialen: een grasmat, crossfit rig, medicijnballen, barbells, dumbells en kettlebells. Ook vindt u op deze verdieping luxe cardio-apparatuur van Keiser en geavanceerde krachtapparatuur van TechnoGym. Naast dat in deze ruimte de SGT, oftewel small group training, wordt verzorgd, wordt hier ook gewerkt met klanten die net even wat meer uitdaging willen tijdens hun personal trainingssessies.

Tweede verdieping

Op de tweede verdieping vindt u de exclusieve personal trainingsruimte. Deze ruim opgezette verdieping heeft een mooie open uitstraling door de ramen die rondom de ruimte lopen. De fitness- en cardio-apparatuur waarmee wordt gewerkt is van het merk TechnoGym.

IMG-4898

Persoonlijke aandacht

Zoals reeds beschreven, staat persoonlijke aandacht bij ons hoog in het vaandel. Dit is dan ook de reden dat wij geen vrije fitness aanbieden. Wij zijn namelijk van mening dat de beste resultaten wordt behaald middels een uitgekiende combinatie van begeleiding, mindset en lifestyle.

Bent u klaar om te beginnen?