Het team

Rachid Mesaoudi

Personal Trainer/Motivator

Het leukste aan mijn vak als personal trainer vind ik het motiveren en stimuleren van onze cliënten. Veel sportscholen hebben weinig tot geen aandacht voor hun leden, waardoor men al snel hun motivatie verliest. Dit heeft mij er toe gezet om het anders te doen! Een club op te richten waarbij personal ook echt personal is.

Onze cliënten willen een fitter en gezonder leven. 92 procent begint onervaren en geven iedere training 100 procent! Heerlijk om te zien hoe mensen groeien naar een gezonde leefstijl en zich steeds fitter voelen. Als personal trainer probeer ik iedere training weer het maximale uit de trainingen te halen, door de juiste trainingsprikkel aan te bieden en de juiste balans te vinden tussen training, voeding, rust en de juiste mind-set. Hierdoor blijft u gemotiveerd en voelt u zich energiek! Persoonlijke aandacht betekend dus niet alleen een persoonlijk trainingsplan, maar ook een training afgestemd op uw energie niveau van de dag. Ik ben blij als onze cliënten voldaan en met een lach de club verlaten.

Joshua Geers

Personal Trainer/Kick-bokser

Mijn naam is Joshua Geers (27). Ik ben fanatiek krachtsporter en kickbokser en ben sinds mijn 18e actief en
werkzaam in de fitnessbranche. De afgelopen 5 jaar ben ik actief als personal trainer en heb meerdere cliënten mogen begeleiden/trainen naar hun succesvolle resultaten.

Met mijn jaren ervaringen  als trainer/coach ben ik ervan overtuigd dat personal training in combinatie met een gezond voedingspatroon en de juiste coaching op maat de sleutel is tot succes. Mijn trainen zijn intensief, gevarieerd en vooral heel erg leuk. Wilt u ‘all-round’ getraind worden in een leuke professionele club, dan ben ik er voor u!

Najat van Leeuwen

Personal Trainer/Bokser

Lorem ipsum dolor sit amet, eu suscipit repudiandae mel, ne regione tritani commune has, cu verterem legendos eam. Eu eos putant placerat.