Trainingen

Exclusieve begeleiding

Hier bij Personal Motion geloven we dat de beste resultaten worden behaald door een evenwichtige combinatie van begeleiding, mindset en lifestyle. Daarom werken wij louter met trainers die gespecialiseerd zijn in PT (personal training) en Duo-PT (training voor 2 pers.). Met deze aanpak geniet u te allen tijde van de persoonlijke aandacht die u verdient. Zo is er altijd ruimte voor vragen en/of advies.

Een-op-een-sessies

Sporten met een coach die constant aandacht heeft voor uw activiteiten: dat is wat u verwacht van een personal trainer. En dat is precies wat wij u bieden. Persoonlijke een-op-een-sessies met een specialist, waarbij u continu wordt uitgedaagd om het maximale uit uzelf te halen. En misschien nog wel meer. Alles om uw uiteindelijke doel te bereiken.

Welk doel dat dan ook mag zijn.

De trainers

Onze personal trainers hebben passie voor het vak en dat merkt u iedere training weer. Zo beschikken alle trainers over de juiste vakkennis en vaardigheden om uw doel(en) te realiseren. En door de constante focus op uw doel(en), zorgen onze trainers dat u tijdens de trainingen wordt gemotiveerd om het maximale in uzelf naar boven te halen.

En dat resulteert in een euforisch gevoel. Iedere training weer.