Trainingen

Personal training

Sporten met een coach die constant aandacht heeft voor uw activiteiten: dat is wat u verwacht van een personal trainer. En dat is precies wat wij u bieden. Persoonlijke een-op-een-sessies met een specialist, waarbij u continu wordt uitgedaagd om het maximale uit uzelf te halen. En misschien nog wel meer. Alles om uw uiteindelijke doel te bereiken.

Welk doel dat dan ook mag zijn.

Duo training

Hier bij Personal Motion geloven we dat de beste resultaten worden behaald door een evenwichtige combinatie van begeleiding, mindset en lifestyle. Daarom werken wij louter met trainers die gespecialiseerd zijn in PT (personal training) en Duo-PT (training voor 2 pers.). Met deze aanpak geniet u te allen tijde van de persoonlijke aandacht die u verdient. Zo is er altijd ruimte voor vragen en/of advies.

PT-sport

Sport-specifieke krachttraining  is de ideale manier om u sportniveau naar een hoger niveau te tillen. Onze cliënten staan met regelmaat op de golf-/tennisbaan of op het hockey-/voetbalveld iedere sport heeft zijn eigen specifieke vaardigheden. PT-Sport biedt de juiste ondersteuning op het gebied van kracht, lenigheid, snelheid, uithoudingsvermogen, mobiliteit, coördinatie en conditie. Krachttraining is van zeer toegevoegde waarde aan de sport die u beoefent. Denk hierbij aan;

  • Vergroten van de mobiliteit bij de golfswing,
  • Toename van explosieve kracht bij de sprint op het veld of de baan,
  • Vergroten van uw fysieke belastbaarheid ter preventie van blessures
  • Verbeteren van uw energiesystemen

 

Onze professionals analyseren uw bewegingspatroon tijdens het fitness assessment en maken een specifiek trainingsprogramma die aansluit ter bevordering en ondersteuning van uw sport.

PT-medical

Na uw revalidatietraject bij uw fysiotherapeut, pakken wij door! U wilt zich snel weer fit voelen en zonder twijfel weer intensief kunnen sporten. Door de directe samenwerking met de paramedici (fysio-/manueeltherapeuten), bent u altijd in goede handen. onze trainers helpen u graag weer terug in ‘shape’.

 

Gedurende uw trainingstraject wordt u regelmatig specifiek getest. Dit doen wij om diverse verschillen in kracht, coördinatie en mobiliteit tussen links en rechts te meten. Op deze manier heeft u en uw trainer een duidelijk beeld omtrent uw progressie en wordt het trainingsprogramma aangepast.